Bridgeclub Doesburg bestaat 20 jaar

DOESBURG – Al 20 jaar lang is Doesburg een bloeiende bridgeclub rijk. De club speelt elke dinsdagavond in De Onderbouw, een gezellige locatie waar de prijzen voor de drankjes redelijk zijn en waar vaak voor een hapje bij de borrel wordt gezorgd. De club telt zo’n 80 leden en er wordt in twee goed gevulde lijnen gespeeld.

Bekende jaarlijkse hoogtepunten zijn de Doesburgse kroegenbridgedrive, die het begin van een nieuw bridgeseizoen markeert, en de feestelijke kerstdrive.

Op 23 november viert BC Doesburg haar vierde lustrum in de Peerdestal in Ellecom, natuurlijk met een bridgedrive, gevolgd door een etentje voor alle trouwe leden en introducé(e)s. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Informatie over de club is te verkrijgen bij de secretaris van het bestuur: j.willemstein8@chello.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.