Het is weer… Shake Week bij Shoeby!

Hoor je dat? Shoeby schudt op haar grondvesten! Niet zo gek ook: het is weer Shake Week bij Shoeby! Nog een perfecte najaarsoutfit nodig, of toe aan wat fijne herfstitems? Dit is je kans! De Shake Week is dé week om je modeslag te slaan; onze winkels hangen namelijk boordevol waanzinnige koopjes.

Ook tijdens de Shake Week vind je bij Shoeby de allerlaatste fashiontrends. Een jasje met inca-motief, fijne accessoires of een complete denim-op-denim look? Een goede top, fijne skinny en klaar is je outfit! Kies je top en skinny in dezelfde kleur of mix blauw met rood of grijs met blauw. Up to you! Kun je niet kiezen? Met de Shake Week prijzen hoeft dat misschien ook wel niet… Voor mannen zijn er weer verschillende sweats met print; cool, comfortabel en tijdens de Shake Week met, inderdaad, heel veel korting! Naast alle aanbiedingen voor dames en heren, geven we ook nog eens 40% korting op geselecteerde kids artikelen. We shaken ’t dus ook voor de kleintjes!

De Shake Week staat helemaal in het teken van mooie aanbiedingen en heel veel voordeel. Maar dan is een beetje hulp misschien best wel handig. Wat draag ik op die broek? Welk jasje past goed bij dat jurkje? En welk item mag ik dit najaar niet vergeten? Om deze en veel meer vragen te beantwoorden, staat in elke winkel je eigen Shoeby stylist voor je klaar: Jouw Personal Shopper! Oog voor mode én oog voor jou.

shoebyfashion.com
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.