Culturele winkelzondagen in Doesburg maken de stad aantrekkelijker

DOESBURG – De PvdA in Doesburg heeft een enquête gehouden onder Doesburgse winkeliers over de openstelling van hun winkels op culturele zondagen. Hiervoor is veel animo. Volgens de winkeliers is de bereikbaarheid van de winkels belangrijk voor een vitale binnenstad. De meerderheid (67 procent) ziet daarom niets in het op meerdere dagen afsluiten van de drie hoofdstraten van de binnenstad. 78 Procent denkt dat het aantal klanten zal toenemen wanneer er een blauwe zone wordt toegepast achter de AH. Van winkeliers die gereageerd hebben, geeft 61 procent aan niet tot 21.00 uur open te zijn op koopavond. Zij willen pas tot 21.00 uur open blijven wanneer alle winkels hierin meegaan. Een koopzondag in combinatie met een culturele zondag valt wel te combineren volgens de ondernemers.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.