Rozendaalse gemeenteraad neigt naar nieuwe rotonde

ROZENDAAL – Een meerderheid van de gemeenteraad van Rozendaal – gevormd door de fracties van het PAK en Rosendael ’74 – neigt naar een rotonde ter hoogte van de beoogde schoollocatie bij de Bremlaan. Daarmee lijken de rotonde ter hoogte van de Hertog van Gelrestraat en een tunneltje onder de Schelmseweg van tafel. Dat bleek tijdens de commissievergadering van de gemeenteraad op 15 oktober.

De rotonde is bedoeld om een verkeersveilige verkeersafwikkeling bij de nieuwe school mogelijk te maken. Het PAK stelt nog wel een voorwaarde aan de realisatie van de rotonde. De Hertog van Gelrestraat mag niet worden afgesloten, zoals de provincie wil. Rosendael ’74 en BGR steunen dit voorstel. Het college gaat zich hiervoor inzetten.
Begin november heeft wethouder Adema een gesprek met Gelders gedeputeerde Bieze. Het college rapporteert in een extra commissievergadering op 26 november wat de resultaten van dit gesprek zijn.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.