Volle Kruiskerk voor Eendracht

EERBEEK – Muziekvereniging Eendracht gaf het jaarlijkse herfstconcert voor een volle Eerbeekse Kruiskerk. Op het programma stond niet alleen het fanfareorkest van Eendracht uit Eerbeek, maar ook het fanfareorkest van Christelijke Muziekvereniging Eendracht uit Winterswijk. Ondanks het herfstachtige weer kwamen zaterdag ruim 200 bezoekers naar de Kruiskerk.

Het concert werd geopend door de Eerbeekse muziekvereniging met het plechtige koraal The Lord Bless You and Keep You. Vervolgens werd de avond gevuld door een afwisselend programma op hoog niveau van beide orkesten. Variërend van het klassieke Elsa’s Procession”uit de opera Lohengrin van Richard Wagner, tot luchtigere werken zoals Czardas van Vittorio Monti, waarbij de Eerbeekse solist Martijn Hutten, een perfecte uitvoering vertoonde op de marimba.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.