Hoge Veluwe zoekt stoere mannen voor wedstrijd

HOENDERLOO – Het Nationale Park De Hoge Veluwe houdt zondag op de Picknickweide in het centrum van het Park een dag speciaal voor stoere mannen. Zonen, vaders en opa’s kunnen met of tegen elkaar de strijd aangaan om de titel Stoerste Man 2013.

Het Nationale Park De Hoge Veluwe is met zijn verschillende landschappen bos, heide, vennen en stuifzand het ideale podium voor een dergelijke competitie. Trekzagen, boomstamwerpen, pijl en boog schieten en broekhangen zijn enkele van de onderdelen van de wedstrijd. Er is op 13 oktober ook een fietsspeurtocht voor het hele gezin, waarbij de stoere mannen worden getest op hun doorzettingsvermogen. Aan het eind van de dag wordt per onderdeel een winnaar uitgeroepen. Deze krijgt naast een eervolle vermelding als Stoerste Man 2013 ook een stoere mannen t-shirt.

De Stoere Mannendag duurt van 13.00 tot 17.00 uur en is niet alleen voor deelnemers maar ook voor toeschouwers een spektakel. Naast het aanschouwen van alle stoere mannen in actie, is er een demonstratie sculptuurzagen en een speciale BBQ met onder andere wildstoofpot en pulled pork.
Alle mannen, jongens, vaders en opa’s kunnen deelnemen aan de Stoere Mannendag. Niet alle onderdelen zijn geschikt voor alle leeftijden. Met een geldig entreebewijs voor het Park is deelnemen aan de Stoere Mannendag verder gratis.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.