Open dag trouwlocatie Korenmolen

EERBEEK – Een paar keer per jaar worden in ons land zogenaamde ‘Open Trouwlocatie-dagen’ gehouden. Aanstaande bruidsparen kunnen dan zonder afspraak, geheel vrijblijvend, mogelijke trouwlocaties bekijken en beleven. Zondag 13 oktober vindt landelijk weer deze dag plaats. Ook Grand Café de Korenmolen stelt die dag tussen 12.00 en 16.00 uur bruidsparen in de gelegenheid om een kijkje te komen nemen.

 Het komt de laatste tijd steeds vaker voor dat bruidsparen de bij het Grand Café behorende Eerbeekse Oliemolen als trouwlocatie verkiezen. Uit reactie van hen is gebleken dat zij de Eerbeekse Oliemolen een prachtige plek vinden. Vooral gezien vanuit historisch oogpunt, omdat op deze plek het dorp Eerbeek ontstaan is. Hier kwamen vroeger de boeren uit de wijde omgeving samen met hun koren naar de maalderij.
De Korenmolen kan een totaalconcept aanbieden; dat wil zeggen niet alleen de plechtigheid zelf in de oliemolen met zijn 150 jaar oude entourage, maar ook de receptie, fotoreportage en dergelijke.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.