Een dansje voor de kleuters

RHEDEN – “Waarom kom jij eigenlijk voorlezen?”, vraagt één van de kleuters van de Rheder Enk aan wethouder Tjebbe Vugts, die met een boekje klaarstaat. “Omdat het Kinderboekenweek is en omdat voorlezen heel belangrijk is voor kinderen. En omdat ik het leuk vind om te doen, ik lees mijn kinderen iedere avond voor”, vertelt Vugts de nieuwsgierige leerlingen. Dat Tjebbe een wethouder is, vinden de kleuters eigenlijk helemaal niet interessant. Het bleek geen enge meneer met een hoge hoed, maar een vrolijke man die hen voorleest uit het boek Ik ben Krik, Krik ben ik. Dit doet hij compleet met stemmetjes en dansjes en de kinderen genieten volop van de avonturen van Krik de Eekhoorn. Wat hen betreft mag het elke week wel Kinderboekenweek zijn als er iemand zo leuk komt voorlezen! – foto Linda Peppelman
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.