Verbouwing Dierense Speeltuin

DIEREN – Het clubgebouw van de Dierense Speeltuin wordt dit najaar na maanden voorbereiding grondig verbouwd. De capaciteit wordt door deze verbouwing aanzienlijk groter. Ook zal door de nieuwe indeling de doorstroom bij de ingang een stuk sneller verlopen.
Er komen meer ramen in het pand en een aparte kindertoilet. Om de verbouwing zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen, sluiten de deuren van de Dierense Speeltuin op 21 oktober tot nader bericht. Wanneer de vernieuwde speeltuin weer open gaat is afhankelijk van het weer in de winter en het schema van de bouw. Via Facebook, Twitter en de website www.dierensespeeltuin.nl zijn de werkzaamheden te volgen. Vanaf 15 december is het wel mogelijk om via de website lid te worden of een lidmaatschap te verlengen voor 2014.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.