Creatieve workshops voor kinderen

KLARENBEEK – Kinderen uit Klarenbeek kunnen in de herfstvakantie meedoen met twee workshops bij Kinderopvang Klarenbeek aan de Klarenbeekseweg 129.
Op dinsdag 22 oktober is er een workshop ‘Enjoy Art’. De kinderen maken onder professionele begeleiding een kunstwerk op een canvasdoek. Verschillende soorten verf en werkvormen zullen worden gebruikt. Alle kinderen gaan naar huis met een kleurrijke creatie. De workshop is bedoeld voor kinderen van 4 tot 14 jaar en kost 12,50 euro.
Op woensdag 23 oktober staat er een swingende dansworkshop op het programma. Onder leiding van Linda Schuiling gaan de kinderen aan de slag met jazz en streetdance. Deze workshop is bedoeld voor kinderen van 4 tot 12 jaar en kost 3,50 euro. Aanmelden voor de workshops kan tot en met 17 oktober via info@kinderopvangklarenbeek.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.