Club van 100 schenkt tafels en banken

OEKEN – Onlangs hield vv Oeken een receptie ter gelegenheid van haar 85-jarig bestaan. Een mooie gelegenheid voor de Club van 100 vv Oeken een nuttig cadeau aan de jubilerende vereniging aan te bieden.
Bart Velthorst en Marchel Romeijn overhandigden namens de Club van 100 aan het bestuur van vv Oeken een brief waarmee werd aangekondigd dat binnenkort tien evenemententafels en -banken ter waarde van ruim 1000 euro worden afgeleverd. Een nuttig cadeau voor de vereniging omdat men nu zelf beschikt over tafels en banken en huur kan worden voorkomen. De tafels/banken kunnen gebruikt worden tijdens het jeugdkamp, het evenementenweekend en allerlei activiteiten in en om het clubhuis.

De Club van 100 is een groep enthousiaste personen en bedrijven die middels een kleine jaarlijkse bijdrage de vv Oeken ondersteunen met het doen van investeringen. Nieuwe leden kunnen zich aanmelden via www.oeken.nl of e-mail. clubvanhonderd@zonnet.nl.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.