Brummens Mannenkoor schittert in Hamburg

BRUMMEN – Vijftig zangers van het Brummens Mannenkoor vertrokken op woensdag 23 september met hun partners naar Hamburg. Het koor was uitgenodigd door het Polizeichor Hamburg om een gezamenlijk concert te geven.
De concertreis bestond dit jaar uit een viertal optredens. Speciaal voor deze reis was het mannenkoor al het hele jaar bezig om het repertoire te moderniseren. Dit werd tijdens de concerten zeer gewaardeerd door het publiek.
Er werden optredens verzorgd in het wereldberoemde Planten un Blomenpark midden in Hamburg, in de Christus-Kirche in Hamburg Norderstedt, in de barokke Michelkirche en tijdens de zondagsviering in de Paul-Gerhardt-Kirche in Norderstedt. Alle concerten werden beantwoord met een ovationeel applaus. Naast het zingen was er voor de mannen ook nog tijd om de stad te zien tijdens een sightseeingtour.
Het mannenkoor wil de liefhebbers van koorzang ook graag laten ervaren hoe het Hamburg-concert klonk. Zij geven op zaterdag 23 november om 20.00 uur een reprise van dit concert in de Kruiskerk in Eerbeek. Kijk voor meer informatie op www.brummensmannenkoor.nl. Ervaren zangers die ook graag mee willen zingen met het Brummens Mannenkoor kunnen bellen met het secretariaat: 0575-565203.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.