De Worstepinne Doesburg maakt beste salade

DOESBURG – Onlangs werden in Amsterdam nationale vakwedstrijden gehouden voor de slagerij. Zoals gebruikelijk waren er veel inzendingen. Miranda Pul – Hagen, medewerkster bij Keurslagerij De Worstepinne in Doesburg, volgt momenteel een opleiding om zich nog meer te bekwamen in het slagersvak. Vanuit het opleidingsinstituut (S.V.O.) werd ze gestimuleerd om zich voor deze prestigieuze wedstrijd in te schrijven. De Worstepinne en Miranda stuurden twee producten in: de Brulleeworst, goed voor een gouden bekroning, en de Beenhamsalade, die maar liefst goud met ster behaalde. Alle ingezonden salades die goud met ster scoorden, het maximaal aantal punten, werden in een volgende keuringsronde onderling met elkaar vergeleken. Het team van Keurslagerij De Worstepinne is natuurlijk erg trots dat hun medewerkster met de landelijke eer ging strijken. Miranda kreeg een mooie beker uitgereikt, die nu op de toonbank prijkt.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.