Radio Voorst wil doorstart maken

REGIO – Het interim-bestuur en medewerkers van de Lokale Omroep Voorst (LOV) hebben veel reacties gekregen van luisteraars naar aanleiding van het stopzetten van de activiteiten. Sinds 7 september is Radio Voorst niet meer te beluisteren. Er wordt nu onderzocht of een eventuele doorstart mogelijk is. Het bestuur krijgt hierbij hulp van Rob Kersten, die in het verleden ook voorzitter en programmaker was bij de LOV. Het pand aan de Klokkenkampseweg wordt verlaten en gezocht wordt naar een geschikte locatie. Met de gemeente Voorst wordt overlegd welke mogelijkheden er zijn om door te gaan met de lokale omroep, die zeker ook voor de politiek belangrijk is. Ook de Oecumenische Omroep, die elke zondagmorgen in de ether was met muziek en een kerstdienst en vele luisteraars trok, moest noodgedwongen stoppen. Bekeken wordt of ook deze omroep in de nieuwe opzet door kan gaan.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.