De Neutenkrakers uitgebreid met Hey Mooi Edoan

KLARENBEEK – De Carnavalsvereniging De Neutenkrakers is uitgebreid. De Klarenbeekse club organiseert jaarlijks diverse activiteiten, zoals het carnavalsweekend, prinsverkiezing en het zomercarnaval. Hiervoor zijn veel vrijwilligers nodig en die zijn gevonden in de vriendengroep Hey Mooi Edoan.

Deze enthousiaste jonge vriendengroep uit Klarenbeek gaat samen met de huidige groep Neutenkrakers de Raad van Elf versterken, wagens bouwen en helpen waar nodig is tijdens de activiteiten. Met deze uitbreiding kunnen De Neutenkrakers nog beter taken verdelen, het carnavalsweekend verder ontwikkelen en diverse activiteiten oppakken. Het huidige bestuur en vrijwilligers blijven allemaal aan, dus het betreft een echte uitbreiding waar de Neutenkrakers erg blij mee zijn!
Zaterdag 9 november wordt de nieuwe prins voor seizoen 2013-2014 op ludieke wijze bekend gemaakt, evenals natuurlijk ook de adjudant en nar. De avond start 21.00 starten met de Magic Showband. Kaarten zijn aan de zaal verkrijgbaar. Voordat de prinsverkiezing op plaatsvindt, start om 19.00 uur het feest voor de jeugd met Drive Inn Sorrento. Hier worden de jeugdprins en -prinses bekend gemaakt en de jeugdraad voorgesteld. Hier is iedereen van harte welkom, met name natuurlijk de jeugd tot vijftien jaar.

www.cvdeneutenkrakers.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.