Cursussen EHBO voor Rheden en omstreken

RHEDEN E.O. – De Rhedense EHBO-vereniging biedt ook dit najaar weer cursussen aan. Er is nog plaats voor enkele cursisten.

Op maandag 28 oktober start de beginnerscursus EHBO. In deze cursus leren de deelnemers in twaalf lessen hoe te handelen bij ongevallen, wonden verzorgen en verbanden leggen, reanimeren en de Automatische Externe Defibrillator te bedienen. Er wordt gewerkt volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis. De complete cursus kost 180 euro; daarbij zijn alle lesmaterialen en het examen inbegrepen. De lessen worden gegeven in de kantine van de Meteoor, Schaarweg 4 in Rheden, van 19.30 uur tot 21.30 uur.
Verder staat er een (korte) cursus reanimeren en AED bedienen op de planning Deze cursus duurt drie avonden en kost 59,50 euro. Na afloop krijgt men een certificaat van de Nederlandse Reanimatie Raad, mits men aan de eisen voldoet. Wanneer en op welke avond de cursus wordt gegeven wordt bepaald in overleg met de cursisten en de instructeurs. Uiteraard worden er herhalingslessen gegeven zodat de kennis en vaardigheden niet verleerd raken. Aanbevolen wordt om minimaal één keer per jaar een herhalingsles te volgen.
Meer informatie en een inschrijvingsformulier staan op www.ehbo-rheden.nl . Mailen kan ook: naar info@ehbo-rheden.nl of bellen met de secretaris Frans Looijen op 026-495 15 74.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.