Nazomerpret op de Dobbelsteen

BRUMMEN – De centrale hal van basisschool De Dobbelsteen in Brummen is omgetoverd tot een culturele galerie. De hele wand hangt vol met verrassende vakantiefoto’s van de leerlingen van de school. De foto’s geven niet alleen een mooi beeld van de zomervakanties van de kinderen, maar laten ook heel veel verschillende culturen zien. Zo zijn er foto’s van een bezoek aan een pretpark in Nederland, een vakantie in Marokko, het spotten van krokodillen in de Everglades in Amerika, een bezoek aan het graf van Anne Frank tot het bezichtigen van trulli-huisjes in zuid-Italië. Alle kinderen van de school mochten stemmen op de foto die zij het mooiste vonden. Tijdens de maandsluiting zijn de drie winnende foto’s bekend gemaakt door twee leerlingen uit groep 8.
De derde plaats werd gewonnen door: twee kussende kinderen van Bo uit groep 1/2, de tweede plaats werd gewonnen door Femke uit groep 1/2, met een foto van een egel. En de eerste plaats werd gewonnen door Stijn uit groep 6 met een foto van een krokodil. De foto’s blijven nog tot de herfstvakantie hangen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.