Hobby- en creatiefbeurs groot succes

DOESBURG – De eerste Hobby- en creatiefbeurs in de Martinikerk in Doesburg is een groot succes geworden. Bijna duizend bezoekers kwamen op de beurs af, waar de organisatie blij door was verrast.
Op 52 kramen lieten veel hobbyisten hun creatieve producten zien. Er kwamen standhouders uit de regio, maar er was ook een hobbyist uit Puttershoek. De producten die konden worden bekeken en gekochte varieerden van kaarten, sieraden, kaarsen, geweven kleding, glas-in-lood, houten speelgoed tot schilderijen. Zo was er voor elk wat wils.
De spullen gingen voor kleine prijsjes over de toonbank, zodat de creatieveling weer genoeg geld heeft voor nieuwe materialen. De hoofdprijs wordt er meestal niet voor gevraagd. Sommige standhouders demonstreerden hun kunsten ook in de kerk. Zo werd er bijvoorbeeld geweven.
De bezoekers en standhouders hoefden niet met een lege maag naar huis. De catering werd de hele dag verzorgd door Alfun Events en Catering.
Foto: Han Uenk.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.