De Cirkel biedt Bootcamp voor kinderen

RHEDEN – Sport- en Gezondheidscentrum De Cirkel start vanaf oktober met twee nieuwe groepsactiviteiten. Bootcamp voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar oud en AquaKids voor kinderen tot een leeftijd van 13 jaar oud.
Bootcamp is een intensieve Total Body outdoor training met als doel het verbeteren van uithoudingsvermogen, kracht, snelheid, coördinatie en souplesse. De traditionele Bootcamp is aangepast en zeer geschikt voor kinderen. Sport, samenwerken en een hele hoop plezier, allemaal in de gezonde buitenlucht. Iedere vrijdag van 18.00-19.00 uur.
AquaKids is een eigen ontwikkeld concept. Na het behalen van diploma B of C kun kunnen kinderen bij De Cirkel blijven zwemmen. Met thema’s als snorkelen, reddend zwemmen, overleven, waterpolo en wedstrijd zwemmen leer je een hele hoop bij, blijf je in beweging en krijg je een heel veel waterpret! Iedere woensdag van 16.30-17.15 uur.

www.decirkel.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.