De Spelerij De Uitvinderij sponsor CMV jeugd Rebelle

DIEREN – AutovanOort Rebelle heeft voor de CMV jeugd een geweldige nieuwe sponsor aangetrokken. De spelerij De Uitvinderij is bereid gevonden om de jongste jeugd van Volleybalvereniging AutovanOort Rebelle te gaan ondersteunen. Jos en Riet Spanbroek waren snel enthousiast toen zij werden benaderd door de volleybalvereniging en kort daarna was de overeenkomst een feit.

De Spelerij – De Uitvinderij neemt de sponsoring van de CMV jeugd voor haar rekening en neemt het stokje over van Jan Willem Eikenaar Assurantien. CMV volleybal is een spelsysteem waarbij de moeilijkheidsgraad is afgestemd op de leeftijdsgroepen van de kinderen. Bij AutovanOort Rebelle wordt veel aandacht besteed aan het opleiden van de jeugd. Met hulp van sponsoren is de club in staat om een goed opleidingsniveau te bewerkstelligen. Met het aantrekken van De Spelerij De Uitvinderij als sponsor voor de CMV jeugd wordt weer verder gebouwd aan de toekomst van de club.
Jos en Riet Spanbroek waren uitgenodigd om de feestelijke presentatie van de sponsor bij te wonen. Onder luid applaus kwamen de kinderen in de nieuwe outfits tevoorschijn en renden een ere rondje langs de volleybalvelden. Na afloop van de presentatie mochten de kinderen plaats nemen op de speciale VIP tribune om de wedstrijd van Heren 1 te bekijken.

www.autovanoortrebelle.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.