Gemeentelijke bijdrage voor natuurprojecten

BRUMMEN – Inwoners van de gemeente Brummen kunnen financiële ondersteuning aanvragen voor natuurprojecten. Belangstellenden kunnen tot uiterlijk 31 oktober een onderbouwd projectvoorstel indienen. Een inschrijfformulier is te vinden op de site van de gemeente.

Natuur Bewust Brummen biedt ruimte aan allerlei soorten projecten, zolang het onderwerp natuur en natuurbeleving centraal staat. Dit kan zich afspelen in het buitengebied, maar ook in de bebouwde kom. Jong en oud kan zich aanmelden, hoe klein het project ook is. Alle creatieve ideeën die een bijdrage leveren aan de natuur zijn welkom. Dat in Brummen genoeg ideeën leven over het behoud van dier- en plantensoorten, bleek twee jaar geleden uit de aanvragen die de gemeente destijds ontving in het kader van het project Natuur Bewust Brummen.
De Werkgroep Natuur Bewust Brummen beoordeelt de projectvoorstellen waarvoor een bijdrage van maximaal 1000 euro wordt gevraagd. Ook kan de gemeente grotere projecten ondersteunen, middels een co-financiering van maximaal 50 procent, variërend van 1000 tot 5000 euro. Half december wordt bekend gemaakt welke projecten een financiële bijdrage krijgen.

Sander Bosman, tel. 0575-568233, s.bosman@brummen.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.