Vrijwilligers in Rheden waarderen met Vrijwilligersprijs

RHEDEN / ROZENDAAL – Ook dit jaar willen de gemeenten Rheden en Rozendaal vrijwilligers graag waarderen voor hun vaak zo tomeloze en hartelijke vrijwillige inzet voor de lokale samenleving. Met het organiseren van de Vrijwilligersprijs op zaterdag 30 november zet het Loket Vrijwillige Inzet van Stichting VIVA Rheden het liefst zoveel mogelijk vrijwilligers in het zonnetje.

Er zijn al heel wat aanmeldingen binnen, toch kunnen er nog steeds vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties of –groepen worden voorgedragen.

Vrijwilligers kunnen nooit voldoende worden gewaardeerd. Vivare en de Rabobank maken met de gemeenten en Rozendaal het mogelijk vier vrijwilligersprijzen uit te reiken van elk 400 euro. Dit geldbedrag komt ten goede aan de winnende organisaties.

Programma
Naast de bekendmaking van de vrijwilligersprijzen worden vrijwilligers ook getrakteerd op filmvoorstellingen in Schouwburg Theothorne te Dieren. Bovendien staat er voor vrijwilligers een heerlijk buffet klaar.

Aanmelden
Met het aanmelden van een vrijwilliger en/of –organisatie/ –groep staan zoveel mogelijk vrijwilligers in de welverdiende schijnwerpers. Helpt u mee hen te waarderen? Een telefoontje of mailtje is voldoende voor de aanvraag van het toezenden van een digitaal aanmeldingsformulier: Loket Vrijwillige Inzet – tel.: 0313 -490 703 of mail: vrijwilligerswerk@viva-rheden.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.