Nog kaarten beschikbaar voor Cliniclowns benefietconcert

BRUMMEN / ZUTPHEN – Voor de benefietavond voor CliniClowns, vrijdag 4 oktober in de Hanzehof in Zutphen, zijn nog kaarten te koop. De Hanzehof staat die avond in het teken van Broadway. Het evenement wordt verzorgd door Rotary Club Brummen met inzet van partners uit het bedrijfsleven.

Er worden fragmenten gezongen en gespeeld uit Chicago, Chess, Mary Poppins en Phantom of the Opera. Meewerkende artiesten zijn Joke de Kruijf, Iris Kroes, Barry Römer en Marlies Claasen. De avond begint om 20.00 uur. Een avond vol muziek, entertainment en met hapjes en drankjes. Kaarten zijn voor € 50,- te koop via: www.rotary4cliniclowns.nl.

Over het evenement
Op 4 oktober staat het theater Hanzehof in Zutphen in het teken van Broadway. Rotary Club Brummen organiseert samen met vele partners een benefietavond voor de CliniClowns. Gasten beleven een muzikale reis langs musicals als Les Miserables, Chicago, Phantom of the Opera. Een avond vol muziek, entertainment en geheel verzorgd met een hapje en een drankje. Een klein gebaar van € 50,= voor een grote gulle lach van een kind.

Onder het motto “Kinderen onder alle omstandigheden laten spelen. Gewoon weer even kind kunnen zijn door plezier en afleiding”, organiseert initiatiefnemer Rotary Club Brummen een unieke benefietavond op 4 oktober voor de CliniClowns. Een muzikale reis naar Broadway. Bekende noten uit de musicals Chess, Phantom of the Opera, Joe, Chicago, Les Miserables, Mary Poppins zullen tijdens deze avond bekend in de oren klinken. Samen met artiesten als Joke de Kruijf, Iris Kroes, Barry Römer, Marlies Claasen, het Symfonisch Blaasorkest Gaanderen en door de inzet van vele partners beleven gasten een muzikale en vooral gezellige avond. Het entertainment wordt door de CliniClowns verzorgd. De avond is inclusief hapjes en drankjes. De opbrengst van deze avond gaat volledig naar het goede doel: de lach van een ziek kind.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.