Martin Gaus vanwege dierendag zaterdag in Rheden

RHEDEN – Op vrijdag 4 oktober is het Dierendag, de dag dat dieren door hun baasjes extra verwend mogen worden. Dierenspeciaalzaak ’t Knagertje in Rheden heeft dit jaar wel een hele speciale dierendag. Verspreid over de vrijdag en zaterdag vinden verschillende activiteiten plaats. Zaterdag van 14.30 tot 15.30 uur is hondenexpert Martin Gaus aanwezig.

“Omdat we dit jaar iets meer wilden organiseren dan voorgaande jaren en met een ruimere opzet, hebben we gekozen voor twee dagen”, aldus eigenaar William Kersten Op vrijdag is er een dierenfotograaf in de winkel. De mensen kunnen dan langskomen met hun huisdier om deze op de foto te laten zetten.”
Op zaterdag 5 oktober vinden in de Groenstraat in Rheden de overige activiteiten plaats. Zo zullen er door de Duitse Herders Hondenvereniging Rijn-Waal gebied diverse demonstraties gegeven worden.

Baasjes die problemen hebben met hun eigen hond of honden in het algemeen, kunnen dit jaar terecht bij de speciale gast die zaterdag aanwezig is van 14.30 uur tot 15.30 uur, namelijk Nederlands grootste hondenexpert en dierenvriend Martin Gaus. Hondenbezitters met problemen kunnen bij Gaus terecht met alle vragen en problemen omtrent de opvoeding en verzorging van zijn of haar huisdier.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.