KNVB schoolt trainers SC Doesburg

DOESBURG – Een KNVB coach is vanaf 24 september vier sessies lang aanwezig voor het scholen van de E&F pupillentrainers van SC Doesburg. De jeugdafdeling blijft maar groeien en al deze kinderen hebben het recht om getraind te worden door trainers met de juiste basisopleiding.
Oud-voetballers en ouders vinden het geweldig om de E&F pupillen te trainen, maar het trainen van deze jeugd vereist een speciale aanpak. De cursus bestaat uit twee delen: een cursus- en een ervaringsdeel. Het cursusdeel bestaat uit vier bijeenkomsten van elk 3 uur. Aan het begin van de opleiding vinden drie bijeenkomsten plaats. Vervolgens doet de trainer ervaring op in de praktijk. De vierde bijeenkomst staat in het teken van opgedane ervaring.
Vanuit SC Doesburg zullen Mitchell Wichers, Guido Steintjes, Pieter van de Starre, Etienne Neervoort, Jeroen Damen, Ralp Hartgers, Kevin Dekker, Joost de Wolf, Stefan Duindam, Jos Otten, Sezgin Ayan, Pedro van ’s Gravedame, Patrick Voskamp, Fabian van der Beek en Arjan Wieskamp deze cursus volgen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.