Gouden ridders van de Weg uit Velp

VELP – Charles en Alexandra Gerrits uit Velp kregen zaterdag 28 september uit handen van Gerard Kemkers een Gouden Ridder van de Weg-certificaat uitgereikt. Het echtpaar rijdt al tien aaneengesloten jaren schuldvrij in een vrachtwagen van Transportbedrijf Schenk uit Papendrecht.

Jaarlijks maken vrachtwagenchauffeurs nogal wat kilometers. Daarom is het van groot belang om het vakmanschap van deze chauffeurs op peil te houden en te stimuleren en te belonen. Dat doet TVM met het TVM veiligheidsplan waar Ridders van de Weg onderdeel van is. Transportbedrijven die verzekerd zijn bij TVM kunnen hun chauffeurs hieraan deel laten nemen. Chauffeurs die respectievelijk 3 (brons), 5 (zilver), 10 (goud) en 20 (goud met diamant) jaren niet of zonder schuld bij een verkeersongeval betrokken zijn geweest, komen in aanmerking voor een bijzonder eervolle onderscheiding. Hoofdcoach van de TVM schaatsploeg, Gerard Kemkers, reikte in Nijkerk de onderscheidingen aan de Gouden en Diamanten Ridders uit. Rintje Ritsma verraste de Zilveren Ridders met een certificaat.
Inmiddels zijn er al 25.000 Ridders van de Weg. Dit jaar kwamen er 576 Bronzen, 434 Zilveren, 98 Gouden en 10 Diamanten Ridders van de Weg bij.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.