Hart Veilig Wonen in Brummen

BRUMMEN – Het project ‘Hart Veilig Wonen’ is op donderdag 19 september van start gegaan. De wijkraden in Brummen hebben hard gewerkt om het project te starten. Twaalf vrijwilligers kregen bij het Riwisgebouw de eerste AED cursus.

Onder professionele begeleiding van Rode Kruis docenten werden zij opgeleid om te kunnen reanimeren en uiteraard werden ze getraind in de werking van een AED apparaat. Alle cursisten ontvingen na afloop een certificaat en kunnen zich nu, via Hart Veilig Wonen aanmelden om een actieve bijdrage te leveren aan de volksgezondheid in de gemeente Brummen.
Eind 2013 zal waarschijnlijk een nieuwe groep vrijwilligers worden opgeleid. Wie interesse heeft om mee te doen kan zich aanmelden via www.hartveiligwonen.nl.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.