Rennen voor de kerk

EERBEEK – Tijdens de Pleinmarkt voor het in stand houden van de H. Geestkerk en het Pater Dekkerhuis in Eerbeek, hebben twaalf kinderen deelgenomen aan de Sponsoren Lopathon. Sommige kinderen liepen erg hard, om zoveel mogelijk rondjes en een zo groot mogelijk geldbedrag bijeen te lopen. Het aantal kinderen viel wel wat tegen, maar samen liepen zij een prachtig bedrag van 250 euro bijeen. Ze kregen allemaal een vaantje en mochten een cadeautje uitzoeken. Stefan Arts had de eerste prijs gewonnen en ontving van Ton Kruitbosch, de voorzitter van de Pleinmarkt, een bon van de Apenheul.

Op de foto boven v.l.n.r.: Ton Kruitbosch, Dinja Zandbergen, Thyra Zandbergen, Henjo Zanbergen. Onder v.l.n.r.: Jimmy v.d. Beld, Tygo ten Hove, Emmy ten Hove, Sanne Hofman, Anouk Denenkamp, Chantal Mouw, Marc Wassenaar. Ontbrekend op de foto: Stefan Arts en Kayleigh Jasper.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.