Prijzenfestival Lomar Sportvilla

DIEREN – Lomar Sportvilla aan de Zutphensestraatweg 17 in Dieren hield onlang een ledenactie. In de hal van de sportvilla in het monumentale pand in Dieren-Zuid, stond een Rad van Fortuin opgesteld. Leden mochten daar een slinger aan geven en dat leverde punten op. Met die punten maakten ze kans op één van de tien prijzen die door de partners van Lomar en door de sportvilla zelf beschikbaar waren gesteld. En het waren bepaald niet de minste prijzen die werden weggeven door Sporthuis Willems, Grotenhuis hairdressers, Van Riesewijk, Expert Dieren en Shoeby shop. Er waren onder meer een fiets, een forse flatscreen tv, cadeaubonnen en gratis abonnementen te winnen.
Wie z’n kans op een prijs wilde vergroten, kon dat doen door een nieuw lid aan te brengen. Dat gaf namelijk recht op een tweede of volgende slinger aan het Rad van Fortuin. En die punten werden allemaal bij elkaar opgeteld. Het zal dan ook geen verwondering wekken dat de prijswinnaars allemaal één of meerdere nieuwe leden hebben aangebracht.

Vorige week kwamen de leden die de meeste punten hadden vergaard of gedraaid bijeen, om uit handen van Joey Hendriks van Lomar Sportvilla de prijzen in ontvangst te nemen en het zal duidelijk zijn dat de actie in goede aarde viel – foto: Han Uenk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.