Cursus computergebruik

LAAG-SOEREN – Het omgaan met computers wordt steeds belangrijker, in een wereld waarin steeds meer digitaal wordt geregeld. In ’t Sprengenhus in Laag-Soeren bestaat al een tijd de mogelijkheid om tegen geringe kosten een cursus computergebruik te volgen. De cursus wordt verzorgd door de Stichting Computercursussen Laag-Soeren in nauwe samenwerking met Seniorweb.
Er wordt een basiscursus gegeven en een vervolgcursus. In een groep van maximaal zes deelnemers wordt u door vrijwilligers stap voor stap op een praktische manier de benodigde kennis aangeleerd. Voor iedere cursist is een computer beschikbaar.
Wie nog mee wil doen met de cursussen kan zich aanmelden via 0313-619322 of via ton@eikelboom.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.