Schilderen bij Boulevard Magenta

LAAG-SOEREN – De kunstenares Marjan Smit heeft onlangs in Laag-Soeren een schilderacademie met een bijzonder concept opgericht. Amateurschilders lopen soms vast met hun compositie, techniek, kleurgebruik of materiaalkennis. Bij Boulevard Magenta krijgen zij de mogelijkheid om zich binnen een aantal lessen deze vaardigheden eigen te maken.
Talentontwikkeling en het aanboren van eigen creativiteit staan bij haar hoog in het vaandel. Ook geeft zij workshops van 1 dag, maar ook maandelijks langskomen hoort tot de mogelijkheden. Er is ook een speciale workshop voor opvoedprofessionals, waarin de deelnemers leren de creativiteit van hun kinderen beter te ontwikkelen.
Kijk voor meer informatie op www.boulevardmagenta.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.