Kinderkledingbeurs Brummen groot succes

BRUMMEN – Vorige week werd de reeds bekende kinderkledingbeurs Brummen gehouden in Kinderdagverblijf Bengelenburg. Het was weer gezellig druk. Om 10.00 uur stonden de vaste klanten al voor de deur te wachten tot de deuren om 10.30 uur dan eindelijk open gingen.

Het aanbod van winterkleding was weer prima waarbij opviel dat er veel jassen en skipakken in de verkoop gingen. Deze werden dan ook goed verkocht.

De organisatie is tevreden over het verloop van de beurs en vele mensen zijn weer goed geslaagd en gingen met volle tassen naar huis. Voor bijna iedereen is wel wat te vinden, want de maten lopen van kindermaat 86 t/m damesmaat M. Het aanbod is dan ook zeer divers.

De organisatie wil graag het kinderdagverblijf Bengelenburg bedanken voor het steeds beschikbaar stellen van de ruimte en tevens Verrij wonen voor alle medewerking!

De voorjaars/zomerbeurs zal op zaterdag 15 maart plaatsvinden, wederom bij kinderdagverblijf Bengelenburg. Wilt u een volgende keer ook graag kleding inbrengen of op de hoogte blijven van de activiteiten van de beurs dan kunt u zich per mail aanmelden bij kledingbeursbrummen@gmail.com
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.