Nieuwe outfits voor vv Oeken

OEKEN – Het eerste elftal van vv Oeken is in het nieuw gestoken door “Uitspanning De Vroolijke Frans”. Het team van trainer André Tolstra kreeg de nieuwe kleding uitgereikt voor de thuiswedstrijd tegen SVDW’75 door Jan Dragt namens De Vroolijke Frans.

Namens vv Oeken was het voltallige bestuur aanwezig om de unieke samenwerking tussen vv Oeken en De Vroolijke Frans te onderstrepen. Beide partijen zijn al decennia aan elkaar verbonden. Voorzitter Axel Nagtegaal overhandigde een fraaie bos bloemen aan Jan Dragt als dank voor de jarenlange steun. Na intensief overleg tussen de partijen heeft De Vroolijke Frans het mede mogelijk gemaakt dat vv Oeken nu een eigen voetbalkantine kan exploiteren, wat de club van de broodnodige extra inkomsten voorziet.
Ook aanvoerder JanJoost Heezen bedankte de sponsor met drie flessen wijn voor de nieuwe outfits.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.