SKBE komt in beweging

BRUMMEN – Stichting Kindercentra Brummen en Eerbeek heeft dit najaar weer een aantal leuke acties in petto, in samenwerking met Rhienderoord Zwem en Sport Plezier. De inschrijfactie van SKBE, waarbij iedere nieuwe ouder/verzorger een ‘meer-badenkaart voor ouder-kindzwemles’ of een ’12-badenkaart voor kinderen’ cadeau kreeg was al een succes. Daarom slaan de beide organisaties opnieuw de handen ineen.

De beide organisaties zijn trots op de nieuwe acties. Ditmaal profiteren niet alleen nieuwe klanten van SKBE, ook bestaande klanten kunnen baat hebben bij de nieuwe acties. Het activeren en het beleven van plezier in bewegen staat centraal.
Sporten en bewegen is gezond en draagt bij aan het tegengaan van overgewicht en beweegarmoede. Voor een gezonde leefstijl moeten we in beweging komen. De beide organisaties hopen dat de komende acties gaan bijdragen aan individuele gezondheidswinst door de deelnemers in beweging te laten komen.
Kijk voor meer informatie over de kinderopvang op www.skbe.nl, informatie over de beweegactiviteiten en zwemles is te zien op www.rhienderoord.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.