Wijn en kunst blijkt prima combinatie

LOENEN – Mede door het fraaie zomerweer was het zondag bij kasteel Ter Horst in Loenen een gezellige drukte. André Vriezekolk van de Loenense wijnkoperij en Mieke Diekmann van kunstgalerie ’t Arthuus kregen veel bezoekers op hun jaarlijkse proef- en kijkdag. Het voorterrein was met kraampjes ingericht voor dit evenement.
Vriezekolk bracht een grote collectie wijnen mee. Echte kenners konden kennis maken met de wijnen die hij had ingekocht. Er was volop gelegenheid om te proeven. Kunstenares Mieke Diekmann exposeerde eigen werk maar had ook een aantal kunstenaars uitgenodigd om hier schilderijen, sculpturen en beelden tentoon te stellen. Kaasboer John Dieën liet de bezoekers ook proeven. Zorgboerderij De Groote Modderkolk bracht een kraam met haar natuurproducten. Het kasteelwinkeltje van de stichting Wijnand Hacfort was ook open. Bezoekers konden kennis nemen met de lekkernijen die door vrijwilligers gemaakt worden van vruchten op het landgoed. Voor de rondleidingen was veel animo. Ieder uur was de groep volgeboekt.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.