Stenfert Zomerfeest geslaagd

DIEREN –Buurtvereniging Stenfert hield zaterdag de tweede editie van het Stenfert Zomerfeest rondom Pand 31 in de Van der Duyn van Maasdamstraat. Het doel van het Zomerfeest ‘Ontmoeting met elkaar’ is zeker gelukt. “Mensen uit de buurt hebben een erg gezellige dag met elkaar gehad”, aldus Martin Miechels van de buurtvereniging. Boven verwachting goed eigenlijk. De markt was groter en het feest trok meer mensen dan vorig jaar, ook mensen van buiten de wijk uit Dieren.

De buurtvereniging koos er dit jaar voor zich dit jaar aan te sluiten bij de Nationale Burendag waardoor subsidie van het Oranjefonds is gekregen. “Een derde editie gaat er zeker komen en we combineren het weer met de Burendag,” vertelt Miechels. Centraal stond de rommel- en kleedjesmarkt waar liefhebbers konden neuzen en een gokje konden wagen bij het enveloppenspel. Voor de kinderen was er een springkussen, schminken en een rodeostier (foto). – Foto Han Uenk.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.