Altijd welkom bij de gemeente

BRUMMEN – De kleine Yara stak enthousiast haar vinger op, toen burgemeester Joosten vroeg wie met hem het nieuwe gemeentehuis officieel wilde openen. En zo kon het dat zij zaterdagmorgen aan zijn hand door de draaideur stapte.

Het gemeentehuis is al een tijdje in gebruik, maar tijdens de open dag werd het officieel geopend. Joosten stapte met Yara van buiten naar binnen, om aan te geven dat inwoners altijd welkom zijn bij de gemeente. Vorige week donderdag was Commissaris van de Koning Clemens Cornielje te gast en samen met hem stapte de burgemeester van binnen naar buiten – de samenleving in.
Veel inwoners van de gemeente maakten zaterdag van de gelegenheid gebruik om het bijzondere gemeentehuis nader te bekijken. Ze mochten een kijkje nemen achter de schermen: in de kamers van de leden van het college kijken, op de foto met de burgemeester, meedoen aan een raadsvergadering, zich laten trouwen en ga zo maar door. Daarnaast werd de nieuwbouw uitgebreid bekeken. Tijdens rondleidingen werden alle technische snufjes uitgelegd en konden bezoekers zien hoe mooi de oude villa in de nieuwbouw is verwerkt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.