Volleybalseizoen weer van start

DIEREN – Zaterdag 21 september is het volleybalseizoen van volleybalvereniging Auto van Oort Rebelle voor de meeste teams weer gestart. Voor dames 1 een bijzondere wedstrijd, voor het eerst in de clubgeschiedenis komen de dames uit in de 3e divisie. Met een vernieuwd team werd met 2-3 verloren van een sterk SSS uit Barneveld. Een nipt verlies met winstkansen tegen de nummer 5 van vorig jaar geeft vertrouwen voor de rest van het seizoen. Heren 1 moesten het met hun smalle basis opnemen tegen debutant Taurus uit Huizen. De heren speelden geen perfecte wedstrijd maar haalden wel een perfecte score. 4-0 winst en 5 punten is een prima start van het seizoen.
Zaterdag 28 september vinden de eerste thuiswedstrijden van het seizoen weer plaats. In de ochtend starten de CMV teams met de eerste wedstrijden van het seizoen. AutovanOort Rebelle heeft voor deze CMV jeugd een geweldige nieuwe sponsor aangetrokken, men heeft De Spelerij – De Uitvinderij bereid gevonden om de jongste jeugd te gaan ondersteunen. De kinderen spelen vanaf 11.00 uur hun wedstrijden in nieuwe shirts met de nieuwe sponsornaam.
Om 16.00 uur vindt de officiële presentatie van de sponsor en de teams in de nieuwe outfits plaats. Dis officiële moment is ook voor iedereen vrij toegankelijk en belangstellenden zijn van harte uitgenodigd. Aansluitend zullen de kinderen en hun sponsor vanaf de VIP tribune de wedstrijd van Heren 1 gaan bekijken. Heren 1 speelt de eerste thuiswedstrijd in de tweede divisie om 16.30 uur tegen VCV uit Veenendaal. Dames 1 mag haar debuutwedstrijd in de derde divisie voor thuispubliek spelen tegen Renswoude, deze wedstrijd start om 18.30 uur.
Alle wedstrijden zijn vrij toegankelijk en worden gespeeld in Sporthal Theothorne in Dieren.

www.autovanoortrebelle.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.