VVD in gesprek met winkelend Publiek

RHEDEN / VELP – Op zaterdag 21 september is een aantal (kandidaat-)raadsleden en de VVD-wethouders Ronald Haverkamp en Hans Elsenaar in Rheden en in Velp weer de straat opgegaan. Het doel was om met inwoners in gesprek te raken over de bereikte resultaten in de afgelopen raadsperiode. Voorbeelden daarvan zijn de investeringen in sportvoorzieningen (bijv. kunstgras-velden), investeringen in LED verlichting, de laag gehouden lokale lasten, de renovatie van de Groenestraat in Rheden en de Rozendaalselaan in Velp en de inzet van straatcoaches in Dieren en Rheden om de overlast door hangjongeren tegen te gaan.

En dat is zeker gelukt! Veel inwoners grepen de gelegenheid aan om hun ideeen te uit over actuele lokale ontwikkelingen. Daarnaast sprak een aantal inwoners ook hun zorg uit over de noodzakelijke bezuiningingen, die vanuit Den Haag ook de inwoners van Rheden raakt.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.