DHL wint Eijkelkamp Foundation Tournament

GIESBEEK – De Eijkelkamp Foundation hield onlangs in Giesbeek voor de tweede keer een 6×6 voetbaltoernooi. DHL ging er vorig jaar met de eerste prijs vandoor en legde dit jaar wederom beslag op de wisselbeker. VCMI uit Beek werd tweede en De Achterban uit Zutphen derde. De twee Eijkelkamp teams kwamen net als vorig jaar niet verder dan plek vier en vijf.
Ieder team betaalde 75 euro inschrijfgeld. Het geld dat is opgehaald, gaat volledig naar de Eijkelkamp Foundation. Deze stichting is in 2011 opgericht ter ere van het 100-jarig bestaan van de Royal Eijkelkamp Earth Sampling Group. De Eijkelkamp Foundation zet zich in voor bijzondere initiatieven op het gebied van water en bodem. Sinds de oprichting zijn diverse landbouwkundige projecten ondersteund, zoals in Myanmar en Guinee.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.