Finish Hanzestedenrally bij Only for Men Doesburg

DOESBURG – Zaterdag wordt de Hanzestedenrally verreden. Dat is een kaartleesrally met (hoofdzakelijk) klassieke auto’s. Dat wil zeggen dat ze voor 1978 op kenteken moeten zijn gezet. Doel van de rally is om een aantal kaartleesopdrachten zo goed mogelijk uit te voeren.

Snelheid is géén bepalende factor, sterker nog: de Hanzestedenrally is een dag autoplezier voor de bestuurder, die lekker aan zijn/haar trekken komt over mooie landweggetjes, en de navigator die de kaartleesopdrachten zo exact mogelijk moet uitpuzzelen. Er zullen maar liefst 60 equipes deelnemen aan deze fantastische rally.
Na een heerlijk dag autoplezier, die ’s ochtends begint in Zwolle, zullen de teams eindigen bij Only for Men aan de Barend Ubbinkweg 9 in Doesburg. In de prachtige oude exercitieloods, omgebouwd tot een toonbeeld van moderne retailing anno nu, worden de deelnemers rond 17.00 uur gastvrij ontvangen en zal de prijsuitreiking van de rally plaatsvinden.

Bent u een liefhebber van klassieke auto’s, dan bent u van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. Alle deelnemende auto’s zijn vanaf 17.00 uur te bewonderen op het riante buitenterrein van Only for Men. De winkel heeft hiervoor een speciale Saturdaynight-shopping en is tot 21.00 uur geopend.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.