Verkenning in stromende regen

VELP – De eerste parcoursverkenning in aanloop naar de Posbankloop vond vorige week onder barre weersomstandigheden plaats. Toch waren er zo `n dertig liefhebbers op de gratis clinic afgekomen. Hardlooptrainers van Run 2day Arnhem, Sandra de Jonge en Paul van Rooyen, namen de deelnemers mee langs grote delen van het parcours. De deelnemers werden onder meer voorzien van praktische informatie en handige tips om juist de lastige stukken in het parcours zoals de Muur van Aalbers en de klim naar de Posbank op een ontspannen manier te lopen. “Doe alsof je een trap naar boven loopt”, aldus Paul van Rooyen, “en pak bij iedere stap de onzichtbare leuning een stukje verder vast. Zo trek je jezelf als het ware naar boven”.
De parcoursverkenning was de eerste uit een serie van drie. Maandagavond 23 september kan er opnieuw worden meegelopen. Start is om 19.00 uur op Den Heuvel in Velp.

De Posbankloop is zondag de 29 september. Om 13.00 uur start de 6 km en om 14.00 uur de 15 km. Aanmelden kan nog tot 27 september. www.posbankloop.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.