Back to school party Dobbelsteen

BRUMMEN – Vrijdag vond op basisschool De Dobbelsteen de Back to school Party plaats. Bij de opening werd voor het eerst het nieuwe schoollied, welke gemaakt is door Bas Witteveen, ten gehore gebracht door de kinderen die op het feest aanwezig waren. Het lied zat er al goed in en werd door een ieder prima meegezongen.
Ondertussen hadden de bakkers Jolink en Zwierenberg met een deskundige blik gekeken naar de mooie taarten die ouders/leerlingen ingeleverd hadden voor de taartenbakwedstrijd. Toen de heren de taarten ook nog gingen proeven was de spanning om te snijden en menig ouder keek door het raam om te zien of ze wat van de gezichten af konden lezen. De gewonnen taart qua smaak was de worteltjestaart van Dané , de mooiste taart was de taart waarop basisschool De Dobbelsteen was verwerkt. Deze taart was gemaakt door Eline.
Verder konden de ouders , kinderen en leerkrachten op de Party nog gezellig bij kletsen, barbecueën, gebruik maken van het springkussen enz. Het schooljaar van basisschool De Dobbelsteen is begonnen!
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.