Twee ongevallen door spookrijder op A348

DE STEEG – Op de A348 tussen Ellecom en De Steeg, zijn maandagmiddag twee ongevallen ontstaan door een spookrijder. In beide gevallen kwamen de betrokkenen met de schrik vrij. De spookrijder is echter nog steeds spoorloos. De spookrijder reed vanuit de richting Doesburg aan de verkeerde kant de snelweg naar Arnhem op.

Omstreeks kwart voor drie werd de eerste melding gemaakt van een spookrijder: een kleine rode auto zou vanuit de richting Doesburg aan de verkeerde kant van de weg in zuidelijke richting rijden. Bij Ellecom reed op dat moment een politiebusje in noordelijke richting. Een poging de bestuurster op andere gedachten te brengen mislukte, waardoor een aanrijding ontstond. De spookrijder reed echter door.

Enkele honderden meters verder, ter hoogte van De Steeg, ging het weer mis: een automobilist op weg richting Doesburg had net een andere auto ingehaald en zag zich op de linkerrijstrook geconfronteerd met de spookrijder. Om een aanrijding te voorkomen raakte de automobilist van de weg en strandde onder aan het talud tegen een boom.

De spookrijder reed echter verder en is volgens getuigen bij De Steeg de A348 af gegaan maar tot nu toe spoorloos. Het zou gaan om een kleine rode personenauto met een vrouw op leeftijd en met grijs haar als bestuurder. De politie hoopt op informatie van getuigen om de bestuurster te kunnen achterhalen. Ook hoopt zij dat de bestuurster zich bij de politie meldt. De politie is bereikbaar op 0900-8844.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.