Opening Scoutingseizoen Scouting Dieren ‘in het water gevallen’

DIEREN – Zaterdag heeft Scouting Dieren officieel haar seizoen geopend met een programma voor al haar leden. Voor de bevers en welpen (de leden tussen de 5 en 11 jaar) was er ’s ochtends een speurtocht georganiseerd in Doesburg en voor de scouts en zeeverkenners (de leden tussen de 11 en 15-16 jaar) een opdrachtentocht.

Ondanks de stromende regen was iedereen erg enthousiast en gemotiveerd! Voor de scouts en zeeverkenners was er ook nog een middagprogramma waarbij zelfstandig vlotten werden gebouwd. Hiermee werd vervolgens een race gehouden waarbij het drijfvermogen van de vlotten flink op de proef werd gesteld. Hoewel het eindresultaat van de programma’s overwegend nat was, kan de dag zelf toch als zeer geslaagd beschouwd worden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.