Sloppenwijk in Hummelo

HUMMELO – Negen jongeren en vier volwassenen uit Hummelo, Drempt en Keppel deden onlangs mee aan de actie Nacht Zonder Dak. Zo ervoeren ze voor één nacht hoe jongeren elders in de wereld elke nacht meemaken. Deelnemers lieten zich door vrienden en familie sponsoren. De opbrengst gaat naar projecten in Bolivia, Cambodja en Kenia. De actie in Hummelo werd gehouden door de Protestantse Gemeente Hummelo, Drempt en Oldenkeppel. Ze waren te gast bij de familie Hilhorst in Hummelo. In een paar uur tijd ontstond hier een sloppenwijk. In totaal werd 900 euro bijeengebracht.

Deelnemers waren op de foto v.l.n.r.: Lotte Lisanne, Odette, Karen, Senne, Lien, Juliët, Elcke, Monique, Dorien, Alieke, Gerbrand en Ingrid.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.