Uitreiking gouden Zonnebloem-insigne

VELP – In verband met het 25-jarig jubileum als vrijwilligster bij De Zonnebloem, Afdeling Velp/Rozendaal, is onlangs aan mevrouw M. van Iersel-Kersten het gouden Zonnebloem-insigne met de bijbehorende erepenning en oorkonde uitgereikt door de voorzitter van het Provinciaal Bestuur van De Zonnebloem, de heer W. van den Bosch. De uitreiking ging vergezeld met de overhandiging van prachtige boeketten van het provinciale, regionale en het afdelingsbestuur van de Zonnebloem. Naast haar taak als vrijwilligster heeft zij binnen het bestuur van 2010 tot en met januari 2013 met veel verve de taak van voorzitter bekleed.
Naar eigen zeggen heeft zij dit altijd met heel veel plezier gedaan en is zij voorlopig nog niet van plan om als vrijwilligster te stoppen. Onder het genot van een hapje en drankje zijn er, samen met enkele oud-vrijwilligers en de vrijwilligers van de plaatselijke Zonnebloem-afdeling Velp/Rozendaal, vele herinneringen opgehaald.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.