Clubs in de picture

DIEREN – Meisjes van de Mixed Hockey Club schoten het winkelend publiek als een volleerd promotieteam aan, terwijl daarnaast vier mensen rustig een spel bridge speelden. Even verderop trok een stoere Willy’s jeep de aandacht, terwijl kinderen zich bij de stand van carnavalsvereniging De Nölers konden laten schminken. Gelre Gym gaf demonstraties en de nog jonge motorclub was met enkele glanzende motorfietsen present.
Het is slechts een greep uit het aanbod dat zaterdag de hele dag te zien was in het winkelcentrum van Dieren. Daar presenteerde clubs en verenigingen zichzelf alweer voor de zevende keer aan het winkelend publiek. Het leverde een mooie doorsnee op van wat het dorp en omgeving aan vertier, sport, cultuur en afleiding te bieden heeft. Op ruim twintig plekken waren de verenigingen present en kregen in door de winkeliers beschikbare stands de ruimte en gelegenheid zich te promoten. Het werd andermaal een succes en wie wil weten wat het dorp Velp te bieden heeft op dit gebied, kan volgende week in het winkelhart van die kern terecht, als daar ook een verenigingsdag wordt gehouden.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.