Home / Beekbergen / Yes-R zet Beekbergen op stelten

Yes-R zet Beekbergen op stelten

BEEKBERGEN – Wel eens een beroemde rapper de schlager ‘Rosamunde’ horen zingen? In Beekbergen was het vrijdagavond mee te maken. Het werd een prima feest, voor het podium in de Dorpstraat en op een stukje Kerkallee, waar de kids een opblaas speelparadijs aantroffen. Op het podium warmde Men in Music vanaf een uur of zeven het in steeds groter getale toestromende publiek op voor wat komen ging. Rapper en entertainer Yes-R slaagde er direct al in het toen vooral jonge publiek mee te krijgen. In het tv-programma met zijn gote neef Ali B. had hij kennis gemaakt met de schlagermuziek en dus klonk vrolijk het Rosamunde over de Dorpstraat. Het geeft maar aan dat alles kon en dat het gezellig feest was. Dario maakte later zijn reputatie als feestzanger helemaal waar en het duo Helemaal Hollands gaf het publiek wat het wilde: gezellige meezingers!
De tweede editie van het Beekbergens Darpsfeest was beslist de moeite waard en het lijkt onwaarschijnlijk dat het dorp er een mooie traditie bij heeft.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.