Dierenpolitie zoekt getuigen mishandeling kat

KLARENBEEK – De dierenpolitie zoekt getuigen van de mishandeling van een kat, op dinsdag 3 september in de omgeving van de Zutphenseweg in Klarenbeek. De verwondingen waren zo ernstig dat de dierenarts het dier heeft moeten laten inslapen.

Tussen 17.00 uur en 17.30 uur troffen twee jongens een kat aan langs de Zutphenseweg nabij de rotonde met de Haanstraat/Hoofdweg. Ze hielden een passerende automobiliste aan die de kat meenam naar de dierenarts. Die constateerde dat er spraken was van ernstige mishandeling. Door de zware verwondingen was er geen redden meer aan en moest de dierenarts de kat laten inslapen. Het gaat om een blauw/grijze Europese korthaar van ongeveer acht maanden oud. Het dier was niet gechipt.

De dierenpolitie komt graag in contact met de twee jongens die de kat hebben aangetroffen en mensen die mogelijk getuige zijn geweest van de mishandeling of een verdachte situatie hebben gezien op de Zutphenseweg. Daarnaast is de dierenpolitie nog op zoek naar de eigenaar van de kat. Dit kan telefonisch via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.